Solar -tunnit

Solar -tunnit

Solar -tunnit

Solar lajit, ovat Yoga Nordicin innovaatioita, jotka lanseerattiin syksyllä 2010. Solar tunnit tuovat valoa, iloa ja energiaa syksyn ja talven pimeään aikaan. Solar Jooga® ja Solar Pilates® yhdistävät fyysisen liikunnan, sekä  kirkasvalohoidon yhdeksi kehoa ja mieltä valaisevaksi elämykseksi.

 

Solar Jooga® tai Solar Pilates®- tunnit:
Tunti koostuu, kirkasvalo hoidosta, dynaamisesta Hatha joogasta tai STOTT Pilateksesta. Kirkasvalo hoitoa sisältävät tunnit ovat Yoga Nordic Oyn:n innovaatio, joka lanseerattiin syksyllä 2010.

Solar Jooga®- ja Solar Pilates® -tunneilla käytämme kehittämäämme valoautomatiikkaa, joka auringonnousun lailla hitaasti kirkastuu aina kirkasvalohoitotasolle asti. Tunnilla on pehmeä lämpö, joka avaa mukavasti kehoa ja tehostaa aineenvaihduntaa.

Tutkimusten mukaan kirkasvalohoidon vaikutukset ovat parhaimmillaan aamulla liikuntaan yhdistettynä. Kyseessä on siis tehokas harjoitusmuoto, joka lisää, sekä voimaa, että liikkuvuutta ja jonka piristävällä vaikutuksilla voidaan torjua talvella pohjoisella pallonpuoliskolla ilmenevää pimeän ajan kaamosväsymystä sekä mahdollista kaamosmasennusta.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan kirkaasti pirteämpi aamu!


Ensikertalaisille
Jollet ole koskaan aikaisemmin harrastanut joogaa, Pilatesta tai muuta kehonhallintaan liittyvää, suosittelemme että aloitat ensin meidän Hot tunneiltamme. Parhaiten ensikertalaisille sopii alkeistunnit ja lempeät tunnit.

Usein kysyttyä

Miten kirkasvalohoito vaikuttaa?
Valo vaikuttaa käpyrauhasessa, tapahtuvaan hormonituotantoon. Kun silmämme ei havaitse tarpeeksi valoa, melatoniinin tuotanto lisääntyy ja meitä alkaa väsyttää, kun silmä havaitsee tarpeeksi valoa melatoniinin tuotanto taas vähenee tai lakkaa kokonaan. Tähän parhaiten vaikuttaa auringonvalo, mutta myös väriltään ja lämmöltään luonnonvalonkaltaisella sähkövalolla tähän voidaan vaikuttaa.

Kuinka pian huomaan vaikutuksia itsessäni?
Jopa heti, saman päivän aikana. Parhaimman tuloksen tietenkin saa jatkuvalla kirkasvalohoidolla, koko pimeän kauden ajan. Vaikutus ei säily seuraavaan päivään, vaan valoannos tulisi uusia joka aamu.