Special Offer

Ensimmäistä kertaa Yoga Nordicilla?

Ensimmäistä kertaa Yoga Nordicilla?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, taustoista ja taidoista riippumatta. Ohjaajamme sekä vastaanottohenkilökunta auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat tunnit. Tunneille tarvitset mukaan mukavat, hikoilua kestävät joogavaatteet, ison juomapullon ja aurinkoista joogamieltä. Jos sinulla ei ole omaa mattoa tai joogapyyhettä, voi vuokrata ne vastaanotostamme.

Ensikertaa joogaaville:

Aloittelijoille suosittelemme joko Hot Jooga Lempeä - tai Hot Yin -tunteja, jotka tehdään miedossa lämmössä. Hot Jooga Lempeä on kevyempi versio perinteisestä Hot Joogasta. Tunti alkaa usein istuma-asennosta, välissä tehdään seisomasarja ja taas tunnin loppupuolella siirrytään takaisin lattialle. Tunnin tahti on rauhallinen, joten aloittelijakin pysyy hyvin perässä. Hot Yin tunneilla harjoitus tehdään kokonaan lattiatasossa, joten tämä on harjoitus, jos kaipaat todella rentouttavaa, avaavaa ja venyttävää harjoitusta. Hot Yin tunti sopii vastapainoksi mille tahansa muulle joogalle tai harrastukselle. Näillä tunneilla totuttelet pehmeästi lämpöön. Tunnilla on pehmeä lämpö, eli noin 32° astetta.

Haastetta, voimaa, tasapainoa:

Hot Jooga, joka on Yoga Nordicin 2004 maahantuoma konsepti, on jo astetta haastavampi harjoitus, joka alkaa seisomasarjalla ja päättyy lattiasarjaan. Voit osallistua Hot Jooga -tunnille, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta Hot Joogasta tai Hot Jooga Lempeästä tai koet, että olet valmis kokeilemaan heti rankempaa harjoitusta. Vaihtoehtosi voi olla myös Hot Bikram Jooga.
Hot Bikram Jooga on alkuperäistä hot joogaa, jossa asanat eli asennot tehdään aina samassa järjestyksessä reippaaseen tahtiin. Hot Jooga ja Hot Bikram tunneilla on asteen verran korkeämpi lämpö kuin oma kehomme, eli noin 38° astetta. Nestetankkaus on suositeltavaa ennen tuntia ja varsinkin tunnin jälkeen.

Ashtangaa harrastaneille tai niille jotka pitävät flow joogasta, suosittelemme Hot Vinyasa tunteja. Tunti alkaa aurinkotervehdyksillä ja asanoihin mennään aina välivinyasan kautta. Harjoituksessa pyritään liikkumaan hengityksen tahdissa virtaavasti asanasta toiseen. Vinyasa II harjoitus sopii niille, jotka ovat jo pidemmän aikaa tehneet vinyasaa tai vinyasa flow joogaa.


Nämä tunnit sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneille konkarijoogeillekin:

Jos haluat nostaa joogaharjoituksesi ilmaan, tule ehdottomasti kokeilemaan Air Jooga Take Off -tuntia. Air Joogassa keskitymme selän hyvinvoinnin lisäämiseen. Teemme erilaisia perinteisestä joogasta tuttuja asanoita sekä roikumme ylösalaisin. Pidempään Take Off -tunneilla käyneille on tarjolla Air Jooga Frequent Flyer, jossa harjoitukseen lisätään enemmän keskivartalon liikkeitä sekä tehdään haastavampia asanoita. Air Jooga Smooth Flight tunti on temmoltaan rauhallinen ja tyyliltään pehmeä, kaikki voimaliikkeet on jätetty pois. Tunnilla nautiskellaan kevyista avaavista liikkeitä air jooga -kankaan kanssa.

Aikataulussamme on monia muitakin tunteja, rohkeasti vain kokeilemaan! Jos sinulla on jotakin erityistä mainitsemisen arvoista, esim. vanha vamma tai raskaus, voit kertoa asiasta ohjaajalle ennen tunnin alkua. Näin ohjaaja osaa ottaa asian paremmin huomioon ohjatessa ja voi auttaa sinua asanavariaatioiden kanssa.

Ja vielä tärkeä asia, muistathan varata haluamallesi tunnille paikan. Tunteja voit varata aina 10 päivää etukäteen. Jos et pääse varaamallesi tunnille, muistathan perua varauksesi järjestelmän kautta viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua.


Tuntien maksaminen:

Tunnit voit aina maksaa ilmoittautumisen yhteydessä vastaanotossamme. Vastaanottomme on auki aina 30min ennen tuntien alkua.
Voit ostaakorttisi myös verkkokaupastamme osoitteesta www.yogishop.fi

Vastaanotossa käyvät yleiset maksutavat (kortti ja käteinen), sekä liikuntaraha: Smartum ( setelit/kortti), Mind&body Ticket (setelit/ kortti), ePassi ja Tyky setelit.
Teemme myös yrityslaskutussopimuksia, kysy lisää .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Toivomme, että viihdyt kanssamme!

-Yoga Nordic Team