Special Offer

Tutustumisviikko tarjouksemme uudelle asiakkaalle

Tutustumisviikko tarjouksemme uudelle asiakkaalle

Tule tutustumaan viikon ajan (7vrk) jooga ja pilatestarjontaamme.
Saat vapaasti valitsemasi viikon aikana käydä kaikilla 60min ja 90min -tunneillamme, niin monta kertaa kuin jaksat ja pystyt. Tarjollasi ovat aamuisin pidettävät tutut Hot Jooga, Hot Pilates, Hot Yin Jooga, Hot Jooga Lempeä, Hot Vinyasa, Air Jooga ja koko kirjo muitakin tarjoamiamme lajeja.
Ensikertalaisen tarjous sisältää  maton ja pyyhkeen, joten mukaan tarvitset vain omat jumppavaatteet ja ison juomapullon.

Tarjous on voimassa kaikilla kouluillamme (Helsinki, Espoo, Turku ja Vantaa), joten viikon ajan voit tutustua vaikka kaikkien toimipisteiden laajaan tarjontaan. Tarjouksen käyttäminen vaatii rekisteröitymistä varausjärjestelmään.

Toimi näin:
1. Mene haluamasi kaupungin aikatauluun, jossa haluat käydä tutustumisviikkosi. 
2. Valitse itsellesi sopivin viikko ja etsi tunti, josta haluat aloittaa tutustumisviikkosi - painamalla “signup” painiketta
3. Rekisteröidy varausjärjestlemään (voit varata kerralla useampia tunteja eteenpäin)
4. Saavu paikalle varaamallesi tunnille (vähintään 20 minuuttia ennen tunnin alkua)
5. Ilmoittaudu vastaanotossa.

Tutusmistarjouksen voit ostaa myös verkkokaupastamme osoitteesta www.yogishop.fi
tai maksaa vastaanotossa. Perinteisten maksutapojen (käteinen, Visa Electron, Debit- ja luottokortit) lisäksi kaikilla voimassa olevilla liikuntaseteleillä. Meille käyvät Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit, Sporttipassi,Tyky-setelit, Ticket Mind&Body kortti.