News

07.12.2010
Meditaatio

Meditaatio

Meditaatio on osa perinteistä jooga-harjoitusta. Jooga sana juontaa juurensa Sanskritin sanasta yuj, joka tarkoittaa yhdistämistä. Tämän voi tulkita monellakin tavalla - yksi tulkinta on kehon ja mielen yhdistäminen. Meditaatio on erittäin helppo ja tehokas työväline luomaan tämä yhteys. Meditaation tarkoitus on ladata akkuja, hiljentää mieli, päästää irti turhasta, virkistää kehoa, poistaa stressiä, päätös vetäytyä hetkeksi arjesta ja hoitaa kehoa sekä mieltä. Eli lyhyesti sanottuna meditaatio kasvattaa kehon ja mielen hyvinvointia. Viime vuosina meditaatiota on tutkittu myös lääketieteellisesti ja tulokset ovat olleet erittäin suotuisia - meditaation on osoitettu jopa kasvattavan aivokapasiteettia.

Meditaatio on usein väärinymmärrettyä, ehkä koska meditaatiota on niin vaikea kuvailla tai selittää - se täytyy itse kokea. Meidän kouluillamme on tarjolla kahta eri meditaatiotyyppiä, chakra meditaatio ja mantra meditaatio, molemmat hyvin yksinkertaisia tekniikaltaan, eivätkä vaadi mitään ennakkotietoja tai taitoja. Tule rohkeasti kokeilemaan, vaikka molempia - saatat löytää uuden elämäntavan!

Hot Meditaatio Chakra tunnilla ohjaaja vie sinut sisäisen energian ja värien maailmaan - tunnilla keskitytään kehon energiakeskuksiin ja niiden dynamiikkaan. Tunti lataa sekä kehon että mielen lämmöllään ja uudella energialla ja tuo väriä elämään pimeän kylmän talven keskelle.

Hot Meditaatio Mantra tunnilla ohjaaja antaa sinulle yhden tai useamman mantra vaihtoehdon jota käytät työkaluna mielenrauhoittamiseen ja kehon maadoittamiseen. Tunnilla voi halutessaan käyttää mala -nauhaa (helminauha jossa 108 helmeä).

Meditaatio tunnin jälkeen halukkaille teetarjoilu ja mahdollisuus keskustella ohjaajan kanssa meditoinnista.