News

01.01.2017
Studioetikettimme

Studioetikettimme

Haluamme taata oppilaillemme rauhallisen ja kiireettömän ympäristön kaikilla studioillamme. Tässä kaikille muistutuksena asioita, joita olisi hyvä huomioda ennen ja jälkeen oman harjoituksen.

Anna harjoituksen alkaa jo ennen kuin pääset matollesi:

Saavuthan ajoissa paikalle vähintään 15 minuuttia ennen tunnin alkua ja ilmoittaudu saapuessasi vastaanottoomme. Jos tulet paikalle ensimmäistä kertaa kannattaa saapua vähän aikaisemmin, jolloin ehdit hoitaa sisäänkirjautumisen ja siihen liittyvät asiat rauhassa.

Jätä matkapuhelimet (äänettömälle), sykemittarit, kellot, ylimääräinen kirjallisuus ja electroniikka pukuhuoneeseen lukittuun kaappiin ja keskity ennen tuntia omaan harjoitukseesi.

Huomioi kanssajoogaajat ennen tunnin alkua salissa ja sen ulkopuolella, nauti hetki hiljaisuudesta ja päästä irti päivän kiireistä. Liikenne tai sää voivat viivästyttää meitä kaikkia joskus, mutta rauhallisen harjoitustunnelman säilyttämiseksi emme valitettavasti voi ottaa saliin myöhästyneitä.

Jos aikataulusi muuttuvat peruutathan tarpeettomat varaukset peruutusaikojen puitteissa, jolloin paikka vapautuu jollekin toiselle ja hän pääsee nauttimaan tunnista.

Täyttämättä jääneet paikat (varatut sekä varasijoilta nousseet) vapautetaan jaettaviksi 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

Kerro opettajalle ennen tuntia mahdollisista harjoitukseesi vaikuttavista seikoista esimerkiksi urheiluvammoista tai raskaudesta.

Tee harjoitus aina omaa kehoasi kuunnellen ja senhetkisen kunnon mukaan. Jokainen päivä on aina erilainen ja kahta samanlaista harjoitusta ei ole.

Nähdään matolla ja nautitaan joogasta ja sen tuomasta hyvästä olosta!