News

20.08.2013
Yoga Nordic - Vantaa on avattu Vantaan Tammistoon

Yoga Nordic - Vantaa on avattu Vantaan Tammistoon

Yoga Nordic - Vantaa avautui elokuun alussa ja uusi koulumme on jo nyt saanut joogaan tutustujia sekä vakiokävijöitä liikkeelle.  Uudella Vantaan koulullamme pääset kokeilemaan lähes 20 erilaista jooga- sekä pilatestuntia. Ensikertaa Vantaalla tarjotaan Yoga Nordicin klassikkotuntien eli Hot Jooga, Hot Jooga Lempeä, Hot Pilates, Hot Yin, Hot Vinyasa- tuntien lisäksi virtaavaa Prana Flowta, Air Joogaa ja Air Pilatesta. Joogan eri tyylisuuntauksia on tarjolla monia, jotta jokainen voi löytää itsellensä sopivimman jooga- tai pilatesmuodon. Kannattaa siis tulla rohkeasti kokeilemaan eri tunteja!

Kuinka löydän Yoga Nordic Vantaan?
Uusi koulumme ( Hagelstamintie 32) otettiin Vantaalaisten ja pohjois-helsinkiläisten voimin todella lämmöllä vastaan. Koulumme sijaitsee hyvien liikenne yhteyksien varrella ja sinne on helppo päästä myös omalla autolla ja pysäköintitilaa on tarjolla runsaasti. Helpoin maamerkki koululle on Tammiston Alepa heti Plantagenin läheisyydessä ja meidät löydät Alepa-talon toisesta kerroksesta. 

Tuntien aikataulutus?
Syyskaudella tulemme tarjoamaan kaiken kaikkiaan yli 40 viikkotuntia niin joogaa kuin pilatestakin. Varauksia tunneille voit tehdä varausjärjestelmässämme aina 10 päivää eteenpäin.
Arki aamuisin tarjoamme kaksi aamutuntia 7-8 ja 8.30-9.30 ja iltaisin on tarjolla 5-7 tuntia. Viikonloppuisin meillä on hyvin kattava tarjonta tunteja ja silloin järjestämme myös alkeiskursseja. Lisätietoja alkeiskursseista löydät workshop-välilehdeltä.

Millaisia tunteja Yoga Nordic - Vantaa tarjoaa?
Yoga Nordic tarjoaa liikunnallisia elämyksiä ja oivalluksia mielen rauhoittumista unohtamatta. Meidät tunnetaan parhaiten vuonna 2004 maahantuomastamme Hot Joogasta, joka on saanut kaverikseen useita erilaisia Hot -lajeja. Hot Jooga® on Yoga Nordicin kehittämä toimintakonsepti, johon kuuluu useita erilaisia Hatha joogatunteja, yhteisenä nimittäjänä kaikille on joogatilan lämmittäminen +38°C. Yoga Nordic on ensimmäisenä Suomessa myös yhdistänyt lämmön Pilatekseen - tuloksena suosittu Hot Pilates®.
Tunneille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai alkeiskursseja, vaan pääsääntönä kaikkille tunneille on, että ohjaaja pitää tunnit niin, että kaikki pysyvät mukana.
Meillä onkin vain yksi sääntö ” itsenäisesti pitää päästä lattialle ja sieltä omin avuin ylös”.
Tarjoamme kuumia tunteja mm.
Hot Jooga +38°
Hot Bikram Jooga +38°’
Hot Jooga Lempeä +35°
Hot Pilates +38°
Hot Vinyasa +35°
Hot Yin +30°


Yoga Nordic tuo Vantaalle ensimmäisen Air Jooga salin.
Air Jooga, eli ilmajooga on hauska ja uudenlainen joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta riippuvaa silkkitrapetsia. Tunti ei ole niinkään akrobaattinen, vaan perinteinen jooga asanaharjoitus on keskeisessä osassa. Trapetsi riippuu suurinpiirtein lantion korkeudella. Osa asanaharjoituksesta tehdään perinteisesti lattialla, osa silkkitrapetsista osittain tai kokonaan riippuen. Air Jooga tunnin asanat avaavat, nesteyttävät välilevyjä, antavat oikeanlaista painetta selkärangalle. Air Jooga on loistava selänhuoltotunti ja asiakaspalautteiden perusteella onkin moni saanut jo apua kroonisiin selkäkipuihinsa.

Air Jooga -tunnit
-Take Off (aloita aina tästä tuntityypistä)
-Smooth Flight ( kehoa avaava ja rentouttava)
-Frequent Flyer (kehoa voimistava, avava ja edistenpi tunti)
- Air Pilates ( UUTUUS, joka on keskivartalon lihaksiin keskittyvä harjoitus, jossa käytetään Air Joogan liinaa hyväksi. Osa liikkeistä tehdään liinan varassa, joten suosittelemme muutaman Air Jooga - take off tunnin käymistä ensin.  Haasta keskivartalosi työskentelemään oman painosi voimalla.)


Kaikilla kouluillamme on myös runsas tarjonta erilaisia hatha ja flow jooga tunteja, niin lempeitä kuin hyvin dynaamisiakin. Hatha tunneilla emme käytä erikseen lämpöä, vaan huoneessa on normaali huonelämpötila. mm.

Normaalin huoneenlämmön tunnit:
Prana Flow
Astanga
Power Hatha
Prenatal, eli Raskausajan joogaa
Vauva+Vanhempi jooga
Yin level 2

Kuinka tunnit maksetaan?
Tunnit maksetaan paikanpäällä ja meillä käyvät käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, sekä  myös voimassa olevat liikunta- ja kulttuurisetelit: Smartum, Virikesetelit, Sporttipassi, Ticket Mind&Body-kortti, sekä Tyky -setelit.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin
Yoga Nordic - Vantaan henkilökunta