News

02.08.2017
Yoga Nordic Turku Workshop elokuu 2017

Yoga Nordic Turku Workshop elokuu 2017

Syksyllä Yoga Nordic tarjoaa jälleen huikean tarjonnan workshoppeja eri lajeista, huippuluokan opettajien opettamina.

Workshopit antavat aloittejalle selkeämmän suunnan omaan harjoitukseen ja kokeneelle joogille ne syventävät tietämystä historiasta ja traditiosta, anatomiasta ja filosofiasta.
Ennen kaikkea ne ovat perus viiikotuntia syvemmälle menevä osuus, jossa on tilaa oppilaiden kysymyksille ja ajatuksille.


Yoga Nordic Turun studiolla pidetään elokuun tiistai iltoina 15.08. ja 22.08 workshoppeja erilaisilla teemoilla. Alla listaus tulossa olevista workshopeista ja samalla hieman sisältöä annettavasta opetuksesta.

Vinyasa flow & Äänimaljat * Tiistaina 15.08. 17:30-20:00
Vinyasa flow on dynaaminen ja liikkuva joogatyyli joka sekoittaa asentoja Ashtanga, Hatha ja Yin joogasta, hengitykseen mukauttaen. Aurinkotervehdys on tärkeä osa harjoitusta ja siitä rakennetaan erilaisia muunnelmia. Worshopin dynaaminen osuus on noin 110 min. Harjoitus sisältää käsitasapainoja ja nivelten liikkuvuutta edistäviä asentoja. Teemme myös päällä seisontaa. Harjoituksen lopussa, noin 40 min, on äänimaljarentoutus, jonka aikana soitetaan äänimaljoja.
Workshop on avoin kaikille, joille dynaaminen jooga on säännöllinen harjoitus.

Vinyasa flow & Jooga Mudrat * Tiistaina 22.08. 17:30 - 20:00
Vinyasa flow on dynaaminen ja liikkuva joogatyyli joka sekoittaa asentoja Ashtanga, Hatha ja Yin joogasta, hengitykseen mukauttaen. Aurinkotervehdys on tärkeä osa harjoitusta ja siitä rakennetaan erilaisia muunnelmia. Jooga mudrat ovat käsiasentoja sormilla tehtyinä. Viisi sormea edustavat viittä elementtiä ( tuli, ilma, avaruus, maa ja vesi) jotka yhdistämme kehossamme viiteen energiakeskukseen eli chakraan. Mudrat stimuloivat kehon sisäelimiä aivojen ja chakrojen kautta. Workshopin aikana pysähdymme mudriin hengittämään. Mudrat tekevät harjoituksestasi uudenlaisen ja tuovat tasapainoa ja hyvää oloa kokonaisvaltaisesti. Harjoitus päättyy rentouksen jälkeen meditaatioon. Harjoutus on avoin kaikille tasoille.

Opettajana toimii Suzie Heijari.


Maksaminen:
Kun olet varannut paikan työpajaan, saat siitä sähköpostiisi varausvahvistuksen. Työpaja kannattaa maksaa etukäteen verkkokauppaan tai vastaanottoon. Katso työpajan tiedoista maksutiedot. Ota maksukuitti mukaan tullessasi työpajaan. Tai vaihtoehtoisesti voit ostaa työpajoja tai työpaja+kausikortti paketteja myös nettikaupastamme. www.yogishop.fi

Peruuttaminen:
Jos suunnitelmasi muuttuvat, on työpajojen peruuttaminenkin mahdollista, huomioithan peruutusajat.
Voit peruuttaa varauksesi maksutta 7vrk ennen tapahtumapäivää suoraan varausjärjestelmästämme. Sen jälkeen peruuttaminen on mahdollista vain henkilökohtaisesti tai sähköpostilla ilmoittaen lääkärintodistusta vastaan (puhelinperuutuksia emme valitettavasti pysty käsittelemään). Peruutukset sähköpostitse: helsinki, espoo tai vantaa @yoganordic.fi

Myöhässä peruutetuista työpajoista perimme 10€ toimistokuluja/työpaja, saat laskun sähköpostiisi. Käyttämättömästä varauksesta perimme työpajan koko hinnan + laskutuskulun 5€, saat laskun sähköpostiisi.