Koulutukset

image

In what other profession must one take into account the physical, psychological, physiological, emotional, and spiritual condition of an individual, and speak to all these dimensions in the course of teaching?” - Donna Farhi -

Yoga Nordicin opettajakoulutus täytti syksyllä 2017 tasan 10 vuotta koulutuksestamme onkin vuosien varrella valmistunut toistasataa loistavia joogaopettajia, joista moni on jo itsekin kouluttajia.

Syksyn uutuutena on joulukuussa 2017 esikertaa pidettävä Yin Jooga III + Anatomia.Tämä kurssi moduuli sopii täydellisesti Yoga Nordic Yin Jooga opettakoulutuksia käyneelle ja Yin Joogaa opettaneelle. Tästä kurssista on hyötyä  energisempään ryhmä ja yksilöohjaukseen sekä rauhoittavampaan terapeuttisempaan Yin Joogan yksityisopetukseen.

Koulutuksen ensimmäiseksi kurssiksi erityisen sopivia ovat esim. Hatha I, Yin I, Vinyasa I, Hatha II + anatomia, Hot Jooga I.
Jotta joogatradition perusta ja pohjatietous ovat mahdollisimman tukevalla pohjalla suosittelemme joko Hatha tai Vinyasa kokonaisuuksia osaksi koulutuspakettia.

Koulutusten voimassaolevan aikataulun löydät täältä

Haaveiletko ammatista joogaopettajana?

Yoga Nordic on kouluttanut alan ammatilaisia jo vuodesta 2007, ollen Suomen ensimmäinen joogakoulu joka sai kansainvälisen Yoga Alliancen opettajakoulutus sertifikaatin.
Koulutamme vankalla ammattitaidolla, aina pienryhmässä ohjaten jokaista opettajakokelasta henkilökohtaisesti. Koulutuksestamme on vuosien varrella valmistunut yli 100 opettajaa, joista jokainen on työllistynyt alalta, koulutuksestamme valmistuneilla on hyvä maine ja ovat alalla haluttuja työntekijöitä.

Saadaksesi RYT200 vastaavan pätevyyden sinun tulisi suorittaa kahden vuoden sisällä yhteensä 200 tuntia vastaavan määrän kurssiblokkeja, voit vapaasti valita sinulle sopivat kurssit, paikkakunnasta ja järjestyksestä välittämättä. Vähintään yhden kurssiblokin tulisi olla anatomia sisältöinen (kurssin nimessä mainitaan anatomia) ja yhden filosofia sisältöinen (filosofia I), suosittelemme myös valitsemaan avustus ja apuvälineiden käyttöä sisältävän kurssin.

RYT200 joogaopettajakoulutus ohjelmamme valmistaa sinut opettamaan perustason joogatunteja laajalla kokemuspohjalla, voit monipuolisesta kurssivalikoimastamme rakentaa itsellesi sopivan kokonaisuuden ja opiskella sinulle sopivalla aikataululla, joko intensiivisesti useamman kurssin putkeen, tai rauhallisesti antaen opitulle aikaa kypsyä. Suunnittelemalla opettajakoulutuskokonaisuuden, joka on laaja, joka antaa sinulle vapauden valita, joka antaa sinulle aikaa henkilökohtaiseen ohjaukseen kokeneiden ammattilaisten johdolla ja joka on hinta-laatu suhteeltaan loistava, haluamme antaa juuri sinulle mahdollisuuden valmistua rautaiseksi alan ammattilaiseksi, jolla on kykyä ja halua jakaa joogan sanomaa eteenpäin.

Koulutuksesta vastaa Harriet Linnankivi (E-RYT500), joka on kouluttanut joogaopettajia Suomessa jo vuodesta 2007. Häneltä voit pyytää lisätietoja koulutuksesta, tai kysellä mahdollisuutta järjestää koulutusta omalla paikkakunnallasi.

Koulutuksestamme hyväksytysti valmistuneilla (ennakkomateriaalit + 200h kursseja + kotitehtävät + lopputyö + harjoittelu) on mahdollisuus rekisteröityä Yoga Alliance kansainväliseen joogaopettaja verkostoon, rekisteröityminen ei ole pakollista, mutta on usein palkkaamis peruste, jos haluaa hakeutua opettamaan joogaa ulkomailla, tai jos haluaa hakeutua jatkokoulutukseen. Kaikkille kursseille voi osallistua myös vain omaa joogatietouttaan syventääkseen. Kaikille kursseille haetaan hakukaavakkeella, jonka voit ladata yllä olevasta linkistä tai tilata meiltä sähköpostitse.
Voit samalla kaavakkeella hakea paikkaa useammalle kurssille.

Kaikki Yoga Nordic opettajakouluttajat ovat kokeneita oman alansa taitajia, joilla on vähintään E-RYT200 vastaava pätevyys. Järjestämme tällä hetkellä koulutuksia Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, mutta tulemme mielellämme myös muualle Suomeen kouluttamaan.

Koulutamme myös mielellämme esimerkiksi kuntosaliohjaajia tai muita liikunnan ammattilaisia joogan saloihin lyhyemmillä jooga ohjaajakursseilla jotka voidaan räätälöidä teidän tarpeisiinne sopiviksi kokonaisuuksiksi.


Haaveiletko ammatista joogaopettajana? Yoga Nordic on kouluttanut alan ammatilaisia jo vuodesta 2007, ollen Suomen ensimmäinen joogakoulu joka sai kansainvälisen Yoga Alliancen opettajakoulutus sertifikaatin. Koulutamme vankalla ammattitaidolla, aina pienryhmässä ohjaten jokaista opettajakokelasta henkilökohtaisesti. Koulutuksestamme on vuosien varrella valmistunut yli 100 opettajaa, joista jokainen on työllistynyt alalta, koulutuksestamme valmistuneilla on hyvä maine ja ovat alalla haluttuja työntekijöitä.

RYT200 joogaopettaja ohjelmamme valmistaa sinut opettamaan perustason joogatunteja laajalla kokemuspohjalla, voit monipuolisesta kurssivalikoimastamme rakentaa itsellesi sopivan kokonaisuuden ja opiskella sinulle sopivalla aikataululla, joko intensiivisesti useamman kurssin putkeen, tai rauhallisesti antaen opitulle aikaa kypsyä. Suunnittelemalla opettajakoulutuskokonaisuuden, joka on laaja, joka antaa sinulle vapauden valita, joka antaa sinulle aikaa henkilökohtaiseen ohjaukseen kokeneiden ammattilaisten johdolla ja joka on hinta-laatu suhteeltaan loistava, haluamme antaa juuri sinulle mahdollisuuden valmistua rautaiseksi alan ammattilaiseksi, jolla on kykyä ja halua jakaa joogan sanomaa eteenpäin.

Yoga Nordic oli Suomessa ensimmäinen koulu, joka sai kansainvälisen Yoga Alliancen opettajakoulutus sertifikaatin, jo vuonna 2007. Kaikki opettajamme ovat kokeneita alansa ammattilaisia, jotka opettava joogaa päätyönään. Kuitenkin koulutuksemme hinta on erittäin vertailukelpoinen muiden Suomessa järjestettävien koulutusten kanssa, kurssikokonaisuuden hinta on kerralla maksettuna 3250€. Suositut joogaopettajakoulutuksemme tapahtuvat aina pienryhmässä (alle 20 hlöä) intensiivisesti 2-4 päivän moduuleissa, moduuleja on paljon erilaisia, voit lukea lisää moduulien sisällöstä sivupalkissa olevien linkkien kautta.

Yoga Alliance on maailmanlaajuinen kattojärjestö joka valvoo opettajakoulutusten laatua ja opettajien jatkokouluttautumista. Yoga Alliance sertifioitu koulutus on aina monipuolinen ja laadukas ja valmistaa sinut opettamaan joogaa syvällisemmällä tasolla, ei vain fyysisten liikkeiden tuntemusta. Täältä voit tarkistaa kaikki Yoga Alliancen sertifioimat koulutukset ja opettajat Suomessa ja maailmalla:

Yoga Alliance

Koulutuksestamme hyväksytysti valmistuneilla (ennakkomateriaalit + 200h kursseja + kotitehtävät + lopputyö + harjoittelu) on mahdollisuus rekisteröityä Yoga Alliance kansainväliseen joogaopettaja verkostoon, rekisteröityminen ei ole pakollista, mutta on usein palkkaamisperuste, jos haluaa hakeutua opettamaan joogaa ulkomailla, tai jos haluaa hakeutua jatkokoulutukseen. Kaikkille kursseille voi osallistua myös vain omaa joogatietouttaan syventääkseen. Kaikille kursseille haetaan hakukaavakkeella, jonka voit ladata yllä olevasta linkistä tai tilata meiltä sähköpostitse.

lähetä sähköpostia

Voit samalla kaavakkeella hakea paikkaa useammalle kurssille.

Kaikki kurssin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa taitajia, joilla on vähintään E-RYT200 vastaava pätevyys. Järjestämme tällä hetkellä koulutuksia Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, mutta tulemme mielellämme myös muualle Suomeen kouluttamaan. Kurssiaikataulun löydät vierestä, pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Saadaksesi RYT200 vastaavan pätevyyden sinun tulisi suorittaa kahden vuoden sisällä yhteensä 200 tuntia vastaavan määrän kurssiblokkeja, voit vapaasti valita sinulle sopivat kurssit, paikkakunnasta ja järjestyksestä välittämättä. Vähintään yhden kurssiblokin tulisi olla anatomia sisältöinen (kurssin nimessä mainitaan anatomia) ja yhden filosofia sisältöinen (filosofia I), suosittelemme myös valitsemaan avustus ja apuvälineiden käyttöä sisältävän blokin. Koulutuksen ensimmäiseksi kurssiksi erityisen sopivia ovat esim. Hatha I, Yin I, Vinyasa I, Hatha II + anatomia, Hot Jooga I tai Air Jooga I.

Koulutuksesta vastaa Harriet Linnankivi (E-RYT500), joka on kouluttanut joogaopettajia Suomessa jo vuodesta 2006. Häneltä voit pyytää lisätietoja koulutuksesta, tai kysellä mahdollisuutta järjestää koulutusta omalla paikkakunnallasi.

lähetä sähköpostia

Koulutamme myös mielellämme esimerkiksi kuntosaliohjaajia tai muita liikunnan ammattilaisia joogan saloihin lyhyemmillä jooga ohjaajakursseilla jotka voidaan räätälöidä teidän tarpeisiin.

Tuomme koko ajan kokeneita ulkomaisia opettajia Suomeen, katso tästä lisää workshops otsikon alta.