Tapahtumat

“Life is better in yoga pants”

– Unknown Yogi –

 

Varaa parhaat pikkujoulut nyt!

Yoga Nordicilta saat haluamasi joogatunnin räätälöitynä pikkujoulutunnelmaan! Miltä kuulostaisi rauhoittava yinjooga äänimaljarentoutuksella joulukiireiden keskellä ystävien kanssa tai yrityksesi oma tunti hauskaa skumppajoogaa? Kysy lisää yksityistunneistamme yhteydenottolomakkeen kautta. Enää muutamia ilta- ja viikonloppuaikoja jäljellä.

Bikram Challenge 1. – 31.10.2019

Toukokuussa toteuttamamme Bikram Challenge sai suurta suosiota ja nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua! Bikram Challengessa sinun tulee osallistua vain Bikram tai Hot 26 [asanas] -tunneille 30 kertaa kuukauden aikana. Bikram tunnit ovat melko vaativia, kysy jo nyt opettajiltamme lisää, miten valmistautua osallistumiseen. Kannattaa myös osallistua sekä Challengea edeltävänä viikonloppuna tekniikkak workshoppiin, että Challengea edeltävän lauantain iltatunnille, jossa opettajamme vastaavat tunnin jälkeen kysymyksiin. Kysy vastaanotostamme lisää ja ilmottaudu mukaan! 

VIP -ilta vuosikortin haltijoille 14.9. klo 16.00

Järjestämme muutamia kertoja vuodessa vuosikorttilaisillemme omia VIP tilaisuuksia. Mikäli sinulla on vuosikortti olet saanut sähköpostiisi kutsun johon voit suoraan vastata. Mikäli kutsua ei ole tullut, olethan pikimmiten yhteydessä meihin, niin lisäämme sinut mukaan tapahtumaan. Tällä kertaa vuorossa on luento Ayurvedasta ja saat myös mukaasi pienen lahjan. Tervetuloa! 

Joogamaraton 1.-30.9.2019

Aloita energinen syksy osallistumalla Yoga Nordicin joogamaratoniin, osallistu vähintään 30 joogatunnille syyskuun ajan ja saat energisen olon lisäksi mainioita palkintoja. Kun käyt tunneillamme vähintään 15 kertaa saat upean lasisen juomapullon (arvo 25€), kun käyt tunneillamme 30 kertaa syyskuun aikana saat lahjakortin vapaavalintaiseen workshopiin (arvo 45€). Kysy vastaanotostamme lisää ja pyydä omaa maratonpassia. Lue myös kirjoituksemme joogan mahdollisista terveyshödyistä uudessa blogissamme. Tervetuloa tunneille!

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.