aikataulu

Suosittelemme varauksen tekemistä kaikille tunneillemme. Varaaminen on helppoa nettijärjestelmämme kautta.
Alla olevan aikataulun alasvetovalikoista voit muuttaa aikataulun näkymää ja “week” painikkeista liikut ajassa eteen- ja taaksepäin. Kirjautuminen varausjärjestelmään tapahtuu yllä “My Login” nappulasta tai painamalla “signup” nappulaa haluamasi tunnin kohdalta. Jos aikataulu ei lataudu tähän alle, paina oikeasta yläkulmasta sivulla olevaa “my login” nappulaa niin pääset varausjärjestelmään. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan tuntivarauksia tai peruutuksia puhelimitse/sähköpostilla.

kuvia Espoo

Kuvia Mankkaan joogastudioltamme:

yhteys

Tervetuloa viihtyisään joogastudioomme Espoon Mankkaalle. Studiollamme voit nauttia ammattitaitoisten opettajien monipuolisista tunneista. Kaikilla opettajillamme on vähintään RYT 200 -tutkinto joogassa, mutta käytännössä kaikki opettajamme kouluttautuvat lisää säännöllisesti tuodakseen jatkuvasti lisää inspiraatiota joogatunneilleen.

Avarissa tiloissamme on väljät pukuhuoneet ja suihkut sekä naisille että miehille. Pukuhuoneissa on upouudet infrapunasaunat maksuttomassa käytössä varaamasi tunnin yhteydessä. Suihkuissa on käytössäsi shampoo, hoitoaine sekä suihkugeeli. Myös hiustenkuivaaja löytyy tarvittaessa.

Joogatuntimme pidetään kahdessa rauhallisessa joogasalissa, ja säiden salliessa omalla yksityisellä kattoterassillamme.

Yoga Nordic - Espoo
Mankkaantie 2-4 A, 2 krs.
02180 Espoo

Puh: 0400 - 111 103

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Huomioithan, että emme voi ottaa tuntivarauksia tai peruutuksia vastaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Vastaava joogaopettaja:
Heidi Kara

hinnat

Kertamaksu 120 min 30€
Kertamaksu 90 min 25€
Kertamaksu 60 min 20€
10x kortti (voimassa 6kk) 60/90 min tunnit 140€
10x kortti opiskelija (voim. 6kk) 60/90 min tunnit 120€
Lisämaksu vanhentuneesta 10-kerran kortista 5€/krt
Lisämaksu 120 min tunnista 5€
Kausikortit
Viikko kortti (7 perättäistä päivää) 50€
1kk kortti 130#
1 kk kortti jatkokuukausi ilman taukoa 120€
1kk kortti opiskelija 115€
3kk kortti 350€
3kk kortti opiskelija 315€
1kk kortti arkiaamut aloituskuukausi 95€
1kk kortti arkiaamut jatkokuukausi (ilman taukoa) 75€
Kuukausi kortin jäädytys maksu 10€ /kuukausi
Vuokramatto 2,50€
Vuokrapyyhe 2,50
Maksutavat: Käteinen, pankkikortti, Visa Electron, luottokortit, liikuntasetelit.
Meillä käyvät liikunta- ja kulttuurisetelit: Smartum, Virikesetelit, Sporttipassi, e-passi, Tyky -setelit, Suomen Hoitosetelit
Anna Savinainen

Anna Savinainen

Anna valmistui Yoga Nordicin RYT 200 ohjaajakoulutuksesta 2011, ja hän on sertifioitu RYT 200 Prana Flow® opettaja Andrew McAuleyn opista. Iloisen ja hymyilevän Annan tunneilla kaikentasoiset joogit voivat kokea joogan avaavan vaikutuksen. Joogaopintojen lisäksi Anna Shiatsuterapiaa.

 • Prana Flow® tunnit
 • Yin tunnit
 • Hot tunnit
 • Air Jooga
Pekka Katainen

Pekka Katainen

Pekka on liikunnan monipuolinen asiantuntija. Hän on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista Pilates- ja ryhmäliikunnan opettajista. Tanssijan taustan omaava Pekka on ohjannut liikuntaa yli 20 vuotta ja hänen energiset tuntinsa ovatkin saavuttaneet valtaisan suosion. Pekka kouluttaa itseään pääsääntöisesti ulkomailla. Ulospäinsuuntautunut ja aina iloinen Pekka tempaa jokaisen mukaansa ja saa liikkumisen maistumaan pelkältä nautinnolta.

 • Hot Pilates
 • Hot Stretching
 • Sweat & Dance
Katja Koivisto

Katja Koivisto

Katja aloitti oman joogaharrastuksensa reilut kymmenen vuotta sitten Ashtanga-joogalla. Katja on kouluttautunut hot jooga (RYT 200) , yin-, Prana Flow® (RYT 200) ja ilmajoogaohjaajaksi. Ohjauksessa hänelle tärkeää on anatomisesti oikein tehty harjoitus, joka sopii kunkin omalle kehotyypille ja antaa oivalluksia, mielenrauhaa sekä onnistumisen kokemuksia. Tasapainoisen kehon ja mielen yhdistävän harjoitteen kautta on mahdollista sukeltaa syvemmälle joogan ihmelliseen maailmaan. Myös manuaalinen kehoterapia on lähellä Katjan sydäntä. Hän on saanut 1 tason Reiki vihkimyksen ja opiskelee tällä hetkellä urheiluhierojaksi.

 • Hot tunnit
 • Air tunnit
 • Prana Flow®
Katja Kiuttu

Katja Kiuttu

Katja aloitti joogan harrastamisen vuonna 2004 astanga joogasta. Siitä lähtien jooga on ollut tärkeä osa hänen elämäänsä. ”Halusin kokeilla vaihtelun vuoksi jotain muuta ja tulin siksi Espoon Hot-joogakoululle heti sen avattua tammikuussa 2010. Tuntui kuin olisin tullut kotiin. Ihastuin koulun tunnelmaan ja tuntien vaihtelevuuteen. Halusin (ja haluan yhä) tietää ja oppia joogasta yhä enemmän ja niinpä hain opettajakoulutukseen heti, kun siihen tuli mahdollisuus.” Ohjauksessa Katja korostaa hengityksen ja liikkeen yhdistämistä virtaaviksi asana-sarjoiksi. Toivon, että jokainen tunti olisi asiakkaille pysähdys, hetki elämässä, josta nauttia, omassa kehossa – tässä ja nyt.

 • Hot tunnit
 • Flow tunnit
 • Air tunnit
 • Yin tunnit
Saara Obele

Saara Obele

Saara Obele valmistui Yoga Nordicin opettajakoulutuksesta 2011 keväällä ja on siitä asti opettanut aktiivisesti eri Hot Jooga lajeja. Tällä hetkellä Saara jatkokouluttautuu Shiva Rean Prana Flow® -opettajakoulutusohjelmassa (2013-2014.

 • Hot tunnit
 • Flow tunnit
 • Yin tunnit
 • vauvajooga
 • Mammajooga

hoidot

Tällä hetkellä meilä ei ole hoitoja, mutta voit tiedustella Shiatsua meiltä suoraan sähköpostitse.