Yksityistunnit

Yoga Nordic palvelee sinua monen vuoden kokemuksella kun etsit ohjelmaa tyky –päivään, polttareihin, syntymäpäiväjuhlaan tai vaikka kaveriporukan hemmottelupäivään. Rakennamme ammattitaidolla niin räätälöidyt ryhmätunnit  kuin yksilötunnitkin, ja tunti voidaan järjestää omien joogasaliemme lisäksi myös esimerkiksi kokoushuoneessanne tai vaikkapa puistossa kesällä.

 

Valikoimassamme on runsas määrä erilaisia vaihtoehtoja, mutta räätälöimme myös mielellämme tarpeisiinne erikseen suunnitellun kokonaisuuden esimerkiksi Air Jooga ja äänimaljarentoutus, kehoa avaava Yin jooga toimistotyöntekijälle suunniteltuna, selkärankaa huoltava Wall Jooga, kasvoja kohottava kasvojooga tai kuplivan hauska Skumppajooga. Meiltä voit myös vuokrata tiloja ilman tuntia.

 

Kerro meille tilaisuudestasi ja tavoitteista, niin kekseliäs asiakaspalvelumme ideoi juuri teille sopivan ikimuistoisen tilaisuuden.

Sivulle tulee viesti ”kiitos viestistäsi”, kun lomake on lähetetty. Mikäli sinulla on ongelmia lomakkeen lähetyksessä, voit laittaa meille myös tiedot suoraan sähköpostilla. Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin 24h kuluessa. 

Yksityistunnin varausehdot:

  • Varaus on sitova kun tapahtumapäivään on alle 14 vrk, käyttämättömästä varauksesta tai myöhäisestä peruutuksesta veloitamme varauksen mukaisen täyden hinnan.
  • Jos ryhmässä on ala-ikäisiä, tulee ryhmän mukana olla koko tapahtuman ajan täysi-ikäinen valvoja.
  • Avoimille tunneillemme emme valitettavasti tee ryhmävarauksia, vaan jokaisella varaajalla tulisi olla oma käyttäjätili. 

 

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.