Koulutus

”Teaching yoga is a privilege and a service to the common good and should not be exploited as an opportunity for inflating self-importance.

-master Paulie Zink-

Haaveiletko ammatista joogaopettajana?

 

Onko elämässäsi tullut aika uudelle? Uusille kokemuksille, ajatuksille, kenties ammatille? Polku joogaopettajaksi alkaa monesti omasta innostuksesta joogaan. Hiljalleen hiipii ajatus, että joogan myötä on avautumassa jotakin merkittävää, vielä keskeneräistä, mutta katsomisen arvoista. Se on hetki, jolloin on aika viedä fyysinen harjoitus pidemmälle. Kutsummekin sinut matkalle tutkimaan, tutustumaan, kysymään ja kokeilemaan. Oppimaan itsestäsi, joogasta ja opettajuudesta. Yoga Nordicin laadukas ja joustava 200h joogaopettajakoulutus on Yoga Alliance sertifioitu. Meillä voit aina osallistua myös yksittäisille kursseille omaa joogatietoutta syventääksesi.
Yoga Nordic opettajakoulutus Kampissa
Mistä opettajakoulutus koostuu?

  • ennakkomateriaalit
  • 4 x 50h kurssi
  • kotitehtävät
  • lopputyö
  • harjoittelu

RYT-200h kokonaisuus Yoga Nordicilla koostuu neljästä (4) 50h kurssiblokista, jotka voit vapaasti valita (poislukien Kasvojooga) omaa taustaasi ja tulevaa opettajuuttasi ajatellen. Monipuolisesta kurssivalikoimastamme voit siis rakentaa itsellesi sopivan kokonaisuuden ja opiskella sinulle sopivalla aikataululla, joko intensiivisesti useamman kurssin putkeen, tai rauhallisesti antaen opitulle aikaa kypsyä.

Saadaksesi Yoga Alliancen sertifioidun RYT200h pätevyyden sinun tulisi suorittaa opettajakoulutukseen vaadittavat 200h kahden vuoden sisällä. Voit suorittaa opinnot toki myös lyhyemmässä ajassa.

Koulutuksestamme hyväksytysti valmistuneilla on mahdollisuus rekisteröityä Yoga Alliance kansainväliseen joogaopettaja verkostoon, rekisteröityminen ei ole pakollista, mutta on usein palkkaamisperuste, jos haluaa hakeutua opettamaan joogaa ulkomailla, tai jos haluaa hakeutua jatkokoulutukseen.

Missä opettajakoulutus järjestetään?

 

Koulutukset järjestetään Yoga Nordic studioilla (Kamppi-Mankkaa-Tammisto) kurssista riippuen ja koulutusstudio Villa Lugnissa (Piikintie, Helsinki). Jokainen koulutus taltioidaan ja osallistua voi myös etäyhteydellä. Saat myös tallenteet käyttöösi voiden näin palata kursseihin ja syventää oppimaasi.

”Osallistuin Yoga Nordicin ilmajoogaopettajakoulutukseen 2021 ja se ylitti kaikki odotukseni! Sain syvällistä tietoa joogan opettamisesta ja opin monipuolisia harjoituksia, jotka auttavat kehon liikkuvuuden lisäämisessä. Koulutus oli todella antoisa ja inspiroiva.”

Hanna K.

Opettajakoulutus tabletilla etänä
Joogaopettaja ja joogablokki

Lempeys ja hyväntahtoisuus näkyi ja kuului opetuksessa, mikä on mielestäni aivan ehdottomasti oltavakin näin, kun aiheena on jooga.

Yin Jooga -koulutukseen osallistunut

Joogaopettaja avustaa joogatunnilla
Miksi valita Yoga Nordic RYT-sertifioitu opettajakoulutus?

 

Yoga Nordic on kouluttanut alan ammatilaisia jo vuodesta 2007, ollen Suomen ensimmäinen joogakoulu joka sai kansainvälisen Yoga Alliancen opettajakoulutuksen sertifikaatin. Sertifikaatti kertoo sinulle ja muille, että meidän koulutuksemme on laadukas ja pystyt opettamaan se matkassasi olitpa kotona tai maailmalla.
 

Koulutamme vankalla ammattitaidolla, koulutustiimin voimin ja pienryhmässä ohjaten jokaista opettajakokelasta henkilökohtaisesti. Koulutustiimi on meillä erityinen vahvuus, sillä useissa joogaopettajakoulutuksissa kurssin koko anti jää vain yhden opettajan varaan. Tiimin tuki tarkoittaa sinulle myös monipuolisia kokemuksia, ajatusten vaihtoa ja opettajuuden polkuja.

Opettajakoulutuksestamme on vuosien varrella valmistunut jo lähes 200 opettajaa, joista jokainen on työllistynyt alalta. Koulutuksestamme valmistuneilla on hyvä maine ja ovat alalla haluttuja työntekijöitä. Moni alkuvuosien oppilaista ovatkin jo itse kouluttajina, muutama on kirjoittanut oman joogakirjan, ja ovat muutenkin kärkijoukoissa viemässä joogaa eteenpäin Suomessa.

 

Yoga Nordic opettajakoulutuksen kurssit älylaitteilla
Koulutustiimisi

 

Yoga Nordic joogaopettajakoulutuksen tiimisi on täällä sinua varten. Pääkouluttajamme on joogaopettaja Petri Linnankivi (E-RYT-500). Erityisesti Air Joogaa ja Vinyasaa meillä kouluttaa Espoon studiota luotsaava Maria Hietanen-Norris (RYT-500). Edistyneillä Yin Joogan koulutuskursseilla (III-) on mukana Osteopaatti Matti Honkanen. Kasvojoogakurssit (ei voi sisällyttää 200h-koulutukseen) pitää joogaopettaja ja kasvojoogakouluttaja Päivi Salminen.

 

Hinta

 

Yoga Nordic RYT 200h joogaopettajakoulutus maksaa kokonaisuutema maksettuna 4400€ ja yksittäisinä kursseina 1225€. Erityiskurssit, kuten Kasvojooga (495€)  ovat hinnoiteltu kurssikohtaisesti. Jokaisen kurssin yksityiskohtaiset tiedot ja hinnan näen klikkaamalla kurssin nimeä aikataulussa. Laskutus tapahtuu suoraan kauttamme joustavasti.

 

Mistä aloitan?

 

Yoga Nordic RYT 200h joogaopettajakoulutukseen haetaan hakulomakkeella. Lähetettyäsi lomakkeen voit tehdä varauksen kurssille. Vahvistamme vielä paikkasi, kun olemme käsitelleet hakemuksesi. Yksittäiselle kurssille osallistuessasi pelkkä ilmoittautuminen varausjärjestelmässä riittää. Kurssien tiedot ja hinnat, myös koko koulutuksen hinnan, näet aikataulu-sivulta.

 

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.