Usein kysyttyä

Miksi Hot Joogassa on kuuma?
  • Hot Joogan perimälinja juontaa juurensa Intian Kalkutaan, jossa ilmasto on hyvin kuuma ja kosteaa. Kun Hot Joogan oppi-isä Bikram Choudhury ensin saapui USA:n Californiaan hän koki, ettei lämpö-olosuhteet sopineet turvalliseen joogaharjoitukseen ja alkoi siksi lämmittää joogahuonetta Kalkutan ilmastoa muistuttavaksi. 
Mitkä tunnit soveltuvat aloittelijalle?
  • Aloittelijalle parhaat tunnit ovat esim. Hot Jooga lempeä, Hot Yin Jooga, Air Jooga -beginner ja Wall Yoga tunnit. Mutta aloittelija on aina tervetullut mille tahansa tunnille, muista vain mainita ohjaajalle, että olet ensimmäistä kertaa, jotta hän voi tarvittaessa ohjeistaa sinua paremmin.
Mitkä tunnit soveltuvat raskauden aikana?
  • Jokainen raskaus on erilainen, ja siksi omaa kehoa ja vointia kannattaa kuunnella erityisen tarkalla korvalla. Älä aloita uutta harrastusta ensimmäisen kolmanneksen aikana, mikäli sen jäölkeen vointisi on hyvä, olet tervetullut kaikille tunneillemme, muista mainita ohjaajalle raskaudestasi, ja kuinka pitkällä olet. Erityisen sopivia tunteja ovat lempeät tunnit, yin jooga sekä restoratiivinen jooga. 
Olenko liian kankea joogatakseni?
  • On yleinen harhaluulo, että joogatakseen tulee olla notkea. Se on vähän sama kuin sanoisi, ettei ole kyllin puhdas käydäkseen suihkussa. Sinun ei tarvitse taipua mihinkään suuntaan, joogaan tullaan juuri koska halutaan saavuttaa vähän enemmän liikkuvuutta ja elintilaa kehossaan. On hyvä muistaa, ettei liikaliikkuvuuskaan ole hyväksi, vaan nimenomaan tasapaino liikkuvuuden ja voiman välillä. 

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.