Usein kysyttyä

Usein kysyttyä liikuntaeduista

Katso yleisimmin kysyttyjä kysymyksiämme alta.

Mitkä liikuntaedut käyvät Yoga Nordicilla?

Kaikilla studioillamme maksutapoina käy smartum kaikissa muodoissaan, edenred mind&ticket, e-passi, virikeseteli (ja eazybreak, poistunut).

Voinko siirtää liikuntaedun Yoga Nordic tilisaldoksi?

Voit toki. Oman varaustilisi saldona se on voimassa 12kk ja käytettävissäsi studioilla sekä varausjärjestelmässä (/appissa) verkossa maksutapana liikuntapalveluihin (ei tuotteet kuten uuden joogamaton osto).

Miten käytän liikuntaedun kun en pääse studioille lunastamaan sitä?

Liikuntaeduilla voit maksaa vastaanottojemme lisäksi myös etänä.

Tee itse veloitus liikuntaetusi omassa mobiilissa Yoga Nordicille ja laita HETI tehtyäsi maksun viestiä meille: om(at)yoganordic.fi

Huomaathan, että maksaessasi etänä sinun tulee laittaa meille viestiä heti tehtyäsi maksun. Emme valitettavasti saa tietoa ostostasi, eikä se siirry automaattisesti varaustilillesi, vaan se käsitellään manuaalisesti henkilökuntamme toimesta.

Vastaamme viestiisi, kun olemme saanet käsiteltyä ostosi. Kuitin ja oston löydät tämän jälkeen omalta varaustililtäsi.

MIllä nimellä löydän studion liikuntaedun mobiilista?

Olemme liikuntaetujen mobiilipalveluissa studiokohtaisesti: Yoga Nordic Kamppi, Yoga Nordic Espoo ja Yoga Nordic Vantaa.

Mikäli maksat OMline kirjastoa, löydät myös Yoga Nordic Online tai OMline nimellä olevan ”toimipisteen”.

Usein kysyttyä joogakorteista

Katso yleisimmin kysyttyjä kysymyksiämme alta.

Koska korttini voimassaolo alkaa?

Joogakorttiemme voimassaolo lähtee käyntiin pääosin vasta ensimmäisestä varauksestasi/käynnistäsi, joka kohdistuu kortillesi. Normaalihintaisen kortin voit ottaa käyttöösi silloin kun se sinulle sopii. Kampanjakorteissa saattaa olla erikoisehtoja tähän liittyen.

Kortilla on sen käyttöönottoa ennen alustava aloituspäivä, esim ostopäivä. Kun varaat kortille/käyt ensimmäisellä tunnilla, kortin voimassaolo päivittyy.

Jos tulet ensimmäiselle tunnille vasta pitkän ajan päästä ostettuasi normaaliehtoisen kortin, korttisi saattaa näyttää vanhentuneelta, mutta ei sitä ole. Saamme kortin aktiiviseksi kyllä. Tee huoletta varaus ja asioi vastaanotossa tullessasi tunnille.

Voinko ostaa lisää käyttöaikaa sarjakortilleni?

Voit toki. Kun sarjakorttisi on otettu käyttöön ja sen jälkeen vanhentunut, voit aktivoida sen uudestaan käyttöösi maksamalla vanhentuneen joogakortin aktivointimaksut. Koko kortin vanhentuneet kerrat on maksettava kerralla. Yhden vanhentuneen kerran aktivointi sarjakortilta maksaa 5€ ja maksimiveloitus per kortti on 35€. Saat kortillesi 6kk käyttöaikaa maksun ostosta.

Maksun voin suorittaa vastaanotossa tai Yogishop.fi verkkokaupassa.

Miksi ostamani joogakortti ei näy varaustilillä?

Mikäli ostit joogakorttisi Yogishop.fi verkkokaupasta, se ei näy automaattisesti varaustililläsi, vaan verkkokaupan henkilökunta siirtää sen tilillesi ja lähettää sinulle tilauskommenttina viestin. Voit aina tulla vastaanottoon myös heti oston jälkeen ja näyttää tilausvahvistuksen.

Yoga Nordic appista, Mindbody appista ja varausjärjestelmästä ostetut joogakortit tulevat varaustilillesi automaattisesti oston yhteydessä. Mikäli et näe tälläistä korttia, voi appissa olla viive tai olet ehkä varannut ensimmäisen tunnin kortille tulevaisuuteen, jolloin kortin voimassaolo alkaa siitä. Tällöin kortti ei näy maksuvaihtoehtona, jos yrität varata esimerkiksi samalla päivälle tuntia. Varaa tunti kertaluontoisena ja asioi vastaanotossa.

Usein kysyttyä tunneista

Katso yleisimmin kysyttyjä kysymyksiämme alta.

Miksi Hot Joogassa on lämmin?

Hot Joogan perimälinja juontaa juurensa Intian Kalkutaan, jossa ilmasto on hyvin kuuma ja kosteaa. Kun Hot Joogan oppi-isä Bikram Choudhury ensin saapui USA:n Californiaan hän koki, ettei lämpö-olosuhteet sopineet turvalliseen joogaharjoitukseen ja alkoi siksi lämmittää joogahuonetta Kalkutan ilmastoa muistuttavaksi.

Mitkä tunnit soveltuvat aloittelijalle?

Aloittelijalle parhaat tunnit ovat esim. Hot Jooga lempeä, Hot Yin Jooga, Air Jooga -beginner ja Wall Yoga tunnit. Mutta aloittelija on aina tervetullut mille tahansa tunnille, muista vain mainita ohjaajalle, että olet ensimmäistä kertaa, jotta hän voi tarvittaessa ohjeistaa sinua paremmin.

Mitkä tunnit sopivat raskausajalle?

Jokainen raskaus on erilainen, ja siksi omaa kehoa ja vointia kannattaa kuunnella erityisen tarkalla korvalla. Älä aloita uutta harrastusta ensimmäisen kolmanneksen aikana, mikäli sen jälkeen vointisi on hyvä, olet tervetullut kaikille tunneillemme, muista mainita ohjaajalle raskaudestasi, ja kuinka pitkällä olet. Erityisen sopivia tunteja ovat lempeät tunnit, yin jooga sekä restoratiivinen jooga. Emme välttämättä suosittele Air joogaa raskauden aikana

Voinko olla liian kankea joogaan?

On yleinen harhaluulo, että joogatakseen tulee olla notkea. Se on vähän sama kuin sanoisi, ettei ole kyllin puhdas käydäkseen suihkussa. Sinun ei tarvitse taipua mihinkään suuntaan, joogaan tullaan juuri koska halutaan saavuttaa vähän enemmän liikkuvuutta ja elintilaa kehossaan. On hyvä muistaa, ettei liikaliikkuvuuskaan ole hyväksi, vaan nimenomaan tasapaino liikkuvuuden ja voiman välillä.

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.