Tervetuloa Yoga Nordic OMline videokirjasto palveluun

Olemme Sinun joogastudiosi omassa kodissasi tai missä tahansa liikutkin. OMlinessa pääset nauttimaan upeiden opettajiemme johdolla videotunneista, juuri kuten sinun arkeesi  parhaiten sopii. Tee harjoitus kerrallaan, tai yhdistele tunteja, harjoittele liike kerrallaan ja hio taitojasi tai tee pitkiä sarjoja, omassa aikataulussasi. 

Valitse joko viikko-, kuukausi- tai vuosijäsenyyden, valinta on Sinun. Ottaessasi Viikko jäsenyyden hinta on 10€/vko ja saat 2 ilmaista kokeilupäivää kauden alkuun. Kuukausijäsenyyden hinta on 25€/kk ja saat yhden ilmaisen viikon jäsenyytesi alkuun. Vuosijäsenyys maksaa 99€ ja saat ilmaisen viikon tilauksesi alkuun. Tilaus on aina jatkuva.

Uutuutena löydät myös erikoiskursseja, kuten esim Pilates alkeet, jonka ostat kertaostoksena ja voit käyttää ikuisesti. Tuleville äideille meillä on oma Mother-To-Be jäsenyys, johon kuuluu raskausajan tunnit, sekä raskauden jälkeiset harjoitukset ja äiti + vauva jooga, äitiysjäsenyyden hinta on vain 10€/kk

Jäsenyyden tauottaminen tai lopetus tapahtuu oman tilisi kautta tietokoneen selaimella, tauotus tai lopettaminen ei onnistu mobiililaitteen selaimella. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli sinulla on ongelmia videoiden kanssa.

Tilin lopettamista emme valitettavasti pysty käsittelemään puhelimitse tai sähköpostitse.