Sinun joogakotisi

VISIOMME


Me Yoga Nordicilla haluamme tarjota kaikille joogasta kiinnostuneille matalan kynnyksen joogatunteja, joihin jokainen on tervetullut, täysin ensikertalaisesta joogakonkariin. Uskomme, että jooga on niin laaja, ja aina muokattavissa harjoittajan mukaan, että se todellakin sopii jokaiselle. Haluamme rakentaa parhaita joogaelämyksiä jokaiseen elämänvaiheeseen, vauvasta vaariin.

MISSIOMME


Me Yoga Nordicilla haluamme olla juuri sinun joogakotisi, paikka johon kaipaat aina uudelleen, rentoutumaan ja virkistymään joogan kautta. Haluamme kasvattaa joogayhteisöä orgaanisesti, sekä harjoitusta, että ympäristöä kunnioittaen. Haluamme rakentaa siltoja joogalajien välille, ja yhteistyökumppanien kautta vielä laajentaa joogan mahdollisuuksia.

ARVOMME


Kunnioitamme kaikkia joogan muotoja ja toivotamme kaikkien joogalajien harrastajat tervetulleiksi kouluillemme. Olemme osa luontoa, myös urbaanissa ympäristössä, siksi pyrimme kunnioittamaan ympäristöä valinnoillamme.

PERUSTAJAMME


Yoga Nordicin perustaja Harriet Linnankivi aloitti joogan opettamisen 2004, jolloin hän myös ensimmäisenä toi Hot Joogan Suomeen. Harriet opetti Hot Joogaa ensimmäiset kaksi vuotta useilla kuntosaleilla, Helsinki Day Spassa, Laguuni Day Spassa sekä joogakoulu Shantissa ja paljon yksityisryhmiä. Ensimmäisen Yoga Nordic joogakoulun hän avasi 4.9.2006.

Vuosien varrella joogaperhe on kasvanut uusilla lajeilla, nykyään jo neljällä joogakoululla tarjotaan yli 30 erilaista jooga-, pilates- ja barretuntia. Edelleen kuitenkin Harrietin alkuperäinen idea olla matalan kynnyksen joogakoulu, johon kaikki ovat aina tervetulleita elää vahvasti mukana joogakoulun arkipäivässä.

Harrietin joogaperheen lisäksi on 16 Yoga Nordic vuoden aikana myös henkilökohtainen perhe kasvanut. Harrietin perheeseen kuuluu miehensä Petrin lisäksi kaksi ihanaa pientä tyttöä, jotka hekin ovat jo tutustuneet joogaan lastenjoogatunneilla, ja haaveleivat jo joogatuntien ohjaamisesta.

 

KUMPPANIT


Uskomme Yoga Nordicilla yhteistyön voimaan, siksi teemmekin tiivistä yhteistyötä ihanien kumppaneidemme kanssa, tustu kumppaneihimme allaolevien linkkien kautta.

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.