Miten aikataulu toimii?

Tunnit varataan aikataulusta käyttämällä varaustunnuksia (Mindbody). Varaustilin luominen on maksutonta. Aikataulun alta löydät erikseen Live Stream -tunnit ja Studiotunnit.

Aikataulua voi suodattaa valitsemalla suodatinsymboli, jolloin saat esille vain tietyn toimipisteen tunnit tai tietyn opettajan tunnit.

Tunnin kuvauksen ja opettajan esittelyn löydät, kun painat sinistä painiketta ”view details”. Varausjärjestelmästämme johtuen osa sivun teksteistä on englanniksi.  Kaikki live stream -tuntimme löydät erillisestä live stream -aikataulusta. OMline – kotijoogastudion videokirjasto löytyy ylimmästä valikosta, kohdasta OMline. Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää. Tervetuloa tunneille!

Infoa ensikertalaiselle löydät tästä linkistä, myös studioetikettimme kannattaa lukea ennen ensimmäistä varaustasi. Tuntien varausehdot löydät aikataulun alareunasta.

Mikäli käytät gmail-osoitetta tai sähköpostisi käyttää gmail-sovellusalustaa sinun täytyy hyväksyä meidän sähköpostit erikseen, ne menevät aina oletuksena spam -kansioon.

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.